Vertrouwenscommissie

Tennisclub Hontenisse wil een gezellige tennisvereniging zijn waar iedereen zich thuisvoelt en met plezier zijn sport kan beoefenen.

Binnen onze vereniging proberen we er alles aan te doen om ongewenst gedrag te voorkomen. We bedoelen hiermee grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, discriminatie en seksuele intimidatie.

Daarom hebben we een vertrouwenscontactpersoon aangesteld waar je als lid, vrijwilliger, trainer en toeschouwer terecht kunt als je vragen, twijfels of klachten over grensoverschrijdend gedrag hebt. Onze vertrouwenscontactpersoon is er voor jou en daarmee het eerste aanspreekpunt. Hij kan goed luisteren, advies geven en mocht het nodig zijn je doorverwijzen.

Onze vertrouwenscontactpersoon stelt zich hieronder aan je voor.

Hallo, ik ben Pascal Duerinck, samen met mijn vrouw Marjolein en mijn 2 dochters Eline en Lizanne wonen wij op Kloosterzande. Wij zijn sinds kort alle 4 lid van TC Hontenisse en ben dus regelmatig op de vereniging te vinden. Ik vind het belangrijk dat iedereen veilig kan sporten en daarom zet ik mij graag in als vertrouwenscontactpersoon. Je kunt mij bereiken op onderstaand e-mailadres.

vcp.tchontenisse@gmail.com