Lid worden & Contributie

Ook lid worden van deze gezellige vereniging? Vul dan onderstaand formulier in om een e-mail te sturen naar Gerben Geus, secretaris. De contributie voor 2020 is te vinden onderaan deze pagina.

Wanneer u het lidmaatschap op wil zeggen, dient u dit voor 15 januari door te geven. Bij latere opzegging zijn wij helaas genoodzaakt de KNLTB-afdracht (2021: €18,-) in rekening te brengen.

De contributie voor het seizoen 2021 is in de ALV op 14 januari jl. vastgesteld en bedraagt:

Soort Lidmaatschap Prijs
Junior eerste jaars, clublid €35,-
Junior basisschool, KNLTB lid €53,-
Junior tot 18 jaar, KNLTB lid €60,-
Senior student, KNLTB lid €75,-
Senior, KNLTB lid* €100,-
Erelid / Lid van verdienste €18,- (bondsbijdrage)
Jeugd competitielid €0,-
Senior competitielid €35,-
Zomerlid** €40,-

*Eerste jaar: €68,-

**Een zomerlidmaatschap is alleen geldig in de maanden Juni, Juli en Augustus, mits er een andere sport beoefend wordt die in deze maanden stil ligt.

Mocht u later in het jaar (na 1 juli) besluiten lid te worden van onze tennisvereniging, dan gelden er gereduceerde prijzen.

Klik HIER voor de introducé regeling.