Plus Kloosterse Windtoernooi (KWT)

De inschrijving voor het 36e Plus Kloosterse Windtoernooi is inmiddels geopend! 🏸

Dit jaar vindt het toernooi plaats van 17 t/m 23 augustus (wedstrijden in het voorweekend zijn mogelijk). Er wordt wegens corona gespeeld op tijd, namelijk 75 minuten per wedstrijd. ⏰

Nieuw dit jaar is de fundubbel. Dus ben je geen KNLTB lid, of wil je een keer spelen met iemand die niet op tennis, of met een lager/hoger niveau, dan kun je dit jaar ook gezellig meespelen! 🏆

Tevens volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNLTB. We denken aan een tapas/tropische avond zoals vorig jaar, maar waarschijnlijk als ‘light’ versie. 🍹 We doen er alles aan om het toernooi veilig en, uiteraard, toch gezellig te laten verlopen.

Inschrijven kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=5D4201C6-43CB-496A-A0BB-6D9169753BFB. Of met een e-mail naar windtoernooi@gmail.com, graag dan wel de verhinderingen aangeven.

We hopen iedereen weer te zien in week 34!